МОДЕЛИ на Fiat | НОВИНИ ЗА Fiat | ИСТОРИЯ НА Fiat

Снимки: Fiat се завръща на пазара в САЩ Fiat се завръща на пазара в САЩ

   Италианския производител Fiat отбеляза завръщането си на пазара в САЩ с модела 500 Prima Edizione. Гордият собственик на градската количка се казва Шон Фолкъртс. Той е голям почитател на ... вижте още »
Снимки: Fiat пуска на бразилския пазар Strada Sporting Fiat пуска на бразилския пазар Strada Sporting

Италианския производител Fiat лансира нов модел за пазара на Бразилия. Това е симпатичния пикап Strada Sporting, който се базира на Strada Extended Cab. Интересния модел може да ви впечатли със затъмн... вижте още »
Снимки: Готови ли сте за двама съмишленици от Abarth? Готови ли сте за двама съмишленици от Abarth?

Снимки: Новите произведения на Abarth са красиви, но уязвими Новите произведения на Abarth са красиви, но уязвими

Италианците едновременно ще пуснат на пазара официално спортните Abarth 500C и Abarth Punto Evo. Производителя наскоро разпространи галерия снимки на моделите заедно с информация за техните двигатели.... вижте още »
Снимки: Fiat разработва икономичен градски автомобил Fiat разработва икономичен градски автомобил

Вероятно става дума за ново поколение на модела Topolino. За да не остане по-назад от конкуренцията си, италианския производител ще представи по едно и също време компактен автомобил с хибридна систем... вижте още »
Снимки: През 2012 г. ще се появи новият Fiat Uno През 2012 г. ще се появи новият Fiat Uno

Снимки: Представиха новото поколение Fiat Doblo Представиха новото поколение Fiat Doblo

Fiat ще лансира новото поколение Doblo в средата на януари през идната година, като до края на годината ще започнат да се приемат и поръчки за основните европейски държави. Заявките за пазара на Итали... вижте още »
Снимки: Напълно разкрит: Fiat Punto претърпя фейслифт Напълно разкрит: Fiat Punto претърпя фейслифт

Италианците представиха редица от официални фотографии на модернизирания модел Fiat Punto Evo. От средата на октомври, новият Fiat ще се предлага с обогатена палитра от двигатели, както и леки козмети... вижте още »
Снимки: Fiat Panda стана по-модерен Fiat Panda стана по-модерен

Италианския производител на автомобили показа официално Panda модел 2010 година. Както виждаме, разликите между настоящия и обновения модел са минимални. Единствено прави впечетление новият бензинов м... вижте още »
Снимки: Fiat и Abarth не оставиха на мира 500 Fiat и Abarth не оставиха на мира 500

Този уикенд, италинците ни изненадаха с нова още по-спортна версия на мини-автомобила Abarth 500, която ще бъде предназначена за някои ралита през 2010 г. Тя спада към сегмента R3T, който е за коли из... вижте още »
Снимки: Специална версия на 500 Abarth SS Специална версия на 500 Abarth SS

Компактния мъник Fiat 500 Abarth SS получи версия, разработена специално от Ferrari и Abarth, наречена 695 Tributo Ferrari. Новото предложение от страна на италианците се захранва от бензинов турбо... вижте още »
Снимки: Fiat представя Grande Punto модел 2010 Fiat представя Grande Punto модел 2010

През идния месец на IAA 2009, Fiat ще представи модернизараната версия на Grande Punto, която вече ще се нарича Fiat Punto Evo. От пролетта на следващата година, новият Fiat ще се предлага с обогатена... вижте още »
Снимки: Fiat 500 става американец! Fiat 500 става американец!

От централа на Chrysler събщиха, че в своя завод в Толука, Мексико ще започне сглобяването на компактният автомобил Fiat 500, като за момента там се произвеждат и моделите Chrysler PT Cruiser и Dodge ... вижте още »
Снимки: Лимитирана серия на Fiat 500 Abarth Лимитирана серия на Fiat 500 Abarth

Тъй като тази седмица се навършва една година от завръщането на Abarth на холандския пазар, спортното подразделение на Fiat реши да представи лимитирана серия на Abarth 500. Тя се нарича Competizione ... вижте още »
Снимки: FIAT 500 поставя рекорд по продажби FIAT 500 поставя рекорд по продажби

Тази седмица, изпълнителния директор на компанията обяви, че FIAT реализира повече екземпляри от модела 500 на чуждестранни пазари отколкото в Италия. Подобно предимство на външните пазари спрямо вътр... вижте още »
Снимки: Галерия снимки: Fiat 500C Галерия снимки: Fiat 500C

Италианския производител на автомобили побликува в интернет още официални снимки на кабриолет версия на 500. Както се и очакваше мекият покрив на симпатичния ретроавтомобил ще се сгъва назад по подоби... вижте още »
Снимки: Fiat Sedici получи фейслифт Fiat Sedici получи фейслифт

Днес италианския автопроизводител, Fiat, разпространи първи официални снимки на "козметично" променения компактен кросоувър Sedici. В България е по-известен като Suzuki SX4. Новия Sedici ... вижте още »
Снимки: Fiat съобщи цената на 500 С за Великобритания Fiat съобщи цената на 500 С за Великобритания

Великобритания е първата страна в света, в която ще започне продажбата на новия Fiat 500 C кабриолет. От автомобилната компания твърдят, че цената ще е 11 300 паунда. На пазара в Обединеното Кр... вижте още »
Снимки: Преди Женева: Разкриха Fiat 500 кабриолет Преди Женева: Разкриха Fiat 500 кабриолет

Италианският автомобилен гигант Fiat най-сетне показа първите официални снимки на кабрио версията на 500. Както се и очакваше мекият покрив на с... вижте още »
Снимки: Fiat ще си сътрудничи и с BMW Fiat ще си сътрудничи и с BMW

След като през миналата седмица FIAT обявиха бъдещото си сътрудничество с Chrysler... вижте още »
Снимки: Chrysler и FIAT обявиха своето сътрудничество Chrysler и FIAT обявиха своето сътрудничество

Снимки: В Женева ще бъде представен FIAT 500 кабрио В Женева ще бъде представен FIAT 500 кабрио

Снимки: Фиат Браво 2.0 Multijet - Фиат Браво 2.0 Multijet - "червено" за мощ, "зелено" - за екология.

Фиат разширява своята Брава в класа на средно размерните хечбеци с въвеждането на нови по-мощни и по-икономични двигатели с ниски вредни емисии. Това трябва да е една от 10-те автомобилни заповеди о... вижте още »
Марка:
Модел:
Мощност:
Тип двигател:
Година(от):
Година(до):
Цена(от):
Цена(до):
Платена реклама

  АВТО НОВИНИ
АВТО ОБЯВИ
Продавам На части!

Продавам Mr.

Продавам Mr.